Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Rescue Knights kjøretøy med figuren Skye - 22 cm

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 242,-
På lager
SKU
03225-27
   

PAW Patrol Rescue Knights Skye og det transformerende helikopteret hennes.

Slå deg sammen med Skye for spennende oppdrag med PAW Patrol Rescue Knights transformerende Deluxe Kjøretøy. Skyes kjøretøy har drageinspirerte detaljer og kan forvandle seg til et Deluxe-redningskjøretøy når det er tid for oppdrag. Utstyrt i sin Rescue Knights-rustning er Skye klar til å redde dagen i Barkingburg.

Plasser Skye bak rattet når en dragevenn er i trøbbel, og kjør til unnsetning. Lekesettet lar deg leve deg inn i fantastiske middelalderske redninger, akkurat som de fra det populære TV-programmet. Gjør deg klar for redningsoppdrag med Skye og hennes Rescue Knights Deluxe Kjøretøy.

Inneholder:

  • PAW Patrol Rescue Knights kjøretøy
  • Skye figur
  • Prosjektil

Detaljer:

  • Mål: 22 x 22 x 9 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6063586
EAN778988414590
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.