Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol sengesett i 100% bomull - 140x200 cm - blå

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
04217-62
   

Det perfekte sengetøyet til de som elsker gjengen fra PAW Patrol! Bli med Chase, Sky, Marshall og de andre til drømmeland ved å re opp sengen i dette fine og blå sengetrekket i 100% bomull. Dynetrekket er i størrelse 140x200 cm og putetrekket er 50x70 cm. Ene siden av dynetrekket er avbildet med Ryder og gjengen, og baksiden av dynen har et behagelig og detaljert blått motiv. Alle PAW Patrol-fans vil elske å legge seg i dette sengetøyet.

Inneholder:

  • 1 PAW Patrol dynetrekk
  • 1 PAW Patrol putetrekk

Detaljer:

  • Mål dynetrekk: 140x200 cm
  • Mål putetrekk: 50x70 cm
  • Materiale: 100% bomull
Produktdetaljer
ModellPP-01-AW21
EAN7071673145124
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.