Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol sengesett i bomull - 140 x 200 cm - norsk størrelse

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 246,-
På lager
SKU
05206-193
   

Digger barnet redningshundene fra serien Paw Patrol? Med dette sengesettet kan barnet ha sine favorittvalper som selskap også når det er tid for å gå til sengs.

Dyna har bilde av valpene Rocky, Rubble, Chase, Marshall og Zuma. Over valpene står det "No job is too big, no pup is too small". På andre siden er det masse fotavtrykk. Puta har Paw Patrol-logoen og Rubble, Chase og Marshall. 

Innhold:

  • 1 Paw Patrol Dynetrekk
  • 1 Paw Patrol Putetrekk

Detaljer:

  • Mål:
    • Dynetrekk: 140 x 200 cm
    • Putetrekk: 50 x 70 cm
  • Materiale: 100% Bomull
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell1910167
EAN5710756042951
MerkePaw Patrol

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.