Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Split-Second vehicle 2 i 1 - Chase og Skye

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Vår lavpris: 386,-
Få igjen på lager
SKU
01205-114
   

Paw Patrol Split-Second vehicle - Chase 2 i 1 Transforming Politikjøretøy gir deg timevis med dobbel moro!

Chase og Skye kommer her med politibilen som kan splittes fra en til 2 redningskjøretøy. Sett de 2 figurene i kjøretøyet og trykk på knappen. Når kjøretøyet forvandles fra 1 til 2 skytes cruiseren fremover og bakparten blir til et trehjuls-kjøretøy med Skye.

Drøm deg bort i spennende redningsoppdrag sammen med Chase og Sky. Bruk prosjektilskyteren og de to medfølgende vann-kulene til å slukke branner eller spyle ned skurker. Når du vil gjøre de to kjøretøyene om til ett igjen, gjøres dette enkelt ved å presse de to bilene sammen til det sier klikk. Vipps, så er du tilbake i Split-Second modus.

Bruk begge kjøretøyene i redningsoppdragene dine og skyv dem deretter sammen til en bil når du er ferdig. Overrask fienden med dette spennende lekesettet fra Paw Patrol. Du vil garantert ha det morsomt i lang tid.

Innhold:

  • Paw Patrol
  • Split-Second Vehicles (deles i 2 kjøretøy)
  • 2 x figurer
  • 2 x utskytningskuler
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: L35,5 x B11,43 x H18 cm
  • Batteribehov: nei
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6055931
EAN778988298053
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.