Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol the Adventure City Lookout brettspill - redd de ensomme valpene

-33%

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

33%
Kampanjepris 185,- 275,- Du sparer: 90,-
På lager
SKU
04217-102
   

Bli med Chase, Skye, Marshall og resten av PAW Patrol gjengen, og redd byen i dette morsomme brettspillet! The Adventure City Lookout familiespillet er et morsomt spill hvor ingen by er for stor, og ingen valper er for små til å reddes.

Ordfører Humdinger har planlagt en Adventure City feiring som (som vanlig) har blitt ødelagt av en storm. Enda verre, han plasserer også ensomme valper i lydighetsskole! Bruk den spesielle Red Revealkontrollkonsollen til Ryder for å se oppdraget ditt, og hvilke ting du må samle rundt om i byen. Når tingene er samlet inn kan du endelig redde de ensomme valpene!

Inneholder:

  • PAW Patrol the Aventure City Lookout spill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Språk: skandinavisk
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell6064311
EAN778988424681
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.