Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Total Team Rescue kjøretøy - Chase - med 6 figurer

-35%

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

35%
Kampanjepris 350,- 542,- Du sparer: 192,-
Få igjen på lager
SKU
04206-75
   

Barna kan nå lage sine egne eventyr med Paw Patrol Team Rescue kjøretøyet Chase.

Førerrommet kan løftes som en utkikksplatform, barrieren kan utvides for å regulere trafikken, bakdøren kan åpnes og gir plass til en valp inni. Heisen fungerer og teamets politibil er klar for å kjøre.

Bruk vinsjen til å taue andre kjøretøy som må reddes av Paw Patrol. I Adventure Bay kan alt skje og dette morsome settet, fra den poppulære tv-serien, er helt perfekt for nye eventyr.

PAW Patrol Total Team Rescue kjøretøy Chase har plass til 6 valper.

Inneholder:

  • Kjøretøy
  • 6 Paw Patrol figurer

Detaljer:

  • Mål: 30 x 18 x 14 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6052956
EAN778988265604
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.