Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Paw Patrol Neon redningsbiler - 6 metallbiler - 8 cm

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
06226-122
   

6 PAW Patrol Neon lekebiler i metall, inkludert eksklusive Everest og Tracker kjøretøy.

PAW Patrol er klare til å race til redning raskere en noen gang før i deres Paw Patrol Neon redningsbiler i metall. Neon Rescue Vehicles gavepakken kommer med seks metallbiler i 1:55 skala, inkludert eksklusive versjoner av Trackers og Everests kjøretøy. Hvert av disse kjøretøyene har autentisk PAW detaljer, med ultraklar neongrafikk og die-cast metalkropp. Skyv bilene for hånd eller send dem framover for et eventyr i høy hastighet. 

Hver valp er støpt til bilene sine, med ører som flyr i vinden, klar til neste oppdrag. Med Paw Patrol kan barna utforske fantasien samtidig som de utvikler finmotoriske ferdigheter gjennom lek. Gjenopplev favorittscenene fra Paw Patrol tv-serie og film, eller skap helt nye oppdrag og eventyr. 

Inneholder:

  • 6 Paw Patrol metallbiler

Detaljer:

  • Mål eske: ca. 17 x 13 x 5 cm (LxBxH)
  • Mål bil: ca. 8 x 4 x 5 cm (LxBxH)
  • Målestokk: 1:55 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6064139
EAN778988422601
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.