Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Ultimate Construction Rescue Truck Rubble - redningsbil med lys og lyd

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 596,-
På lager
SKU
03192-81
   

PAW Patrol Rubble redningsbil med lys og lyd, samt Rubble-figur og mini-kjøretøy inkludert.

Legg ut på spennende redningsoppdrag med Rubble og Paw Patrol Ultimate Construction Truck. Dumperen til Rubble er utstyrt med en diger kule og skuffe, og du kan nå lage ditt eget actionfylte redningsoppdrag med Rubble på laget.

Trykk på Paw Patrol-merket øverst på lastebilen for å aktivere blinkende lys og lyder. Rull deretter av gårde for den ultimate redningen. Slå vekk hindringer med den svingende ballen, og bruk skuffen i front til å plukke opp tunge gjenstander. 

  • Plass til seks Paw Patrol-valper
  • Mini-kjøretøy som kan fjernes
  • Stor ball bak som kan brukes til å fjerne hindringer
  • Den store skuffen i front kan løfte store gjenstander

I dette lekesettet medfølger figuren av Rubble, men det er så klart plass til de 5 andre valpene også. For mer mobile oppdrag kan man bruke det lille kjøretøyet til Rubble og komme seg frem over alt. Samle flere Paw Patrol Ultimate Rescue kjøretøy og figurer for det ultimate redningsteam!

Inneholder:

  • Paw Patrol Ultimate rescue construction truck
  • Rubble valp
  • Mini-kjøretøy

Detaljer:

  • Mål: 17 x 34 x 22 cm (HxLxB)
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Kan kombineres med andre Paw Patrol Ultimate Rescue kjøretøy og figurer

Produktdetaljer
Modell6046466
EAN778988181942
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.