Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Ultimate Police Rescue Cruiser - med Chase figur og mini-motorsykkel

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 542,-
På lager
SKU
03192-80
   

Dra på det ultimate redningsoppdraget med Chases PAW Patrol Ultimate Police Rescue Cruiser. Med valpen Chase bak rattet er ingen oppdrag for store!

Det er plass til en ekstra valp (følger ikke med) i denne politi-cruiseren. La dine favoritt-valper redde dagen i Adventure Bay. Chase ultimate politiredningsbil er utstyrt med alt du trenger for en actionfylt redningsaksjon; rull av gårde på arbeidshjulene, løft og senk førersetet til Chase, flipp opp den innebygde barrikaden og trekk ut redningskroken for å flytte på objekter og redde innbyggerne i Adventure Bay.

For et virkelig dristig oppdrag kan Chase politi-cruiser kobles til en Paw Patrol ultimate rescue mini vehicles (følger ikke med). Chase er klar for alle slags oppdrag sammen med sine venner. Det er plass til opp til 6 valper i kjøretøyet (kun en følger med) og Mini-kjøretøy kan kobles til (et følger med). Utstyrt med hjul som ruller og innebygd redningskrok.

 • Paw Patrol Ultimate Police Rescue Cruiser
 • Politibil kjøretøy og Chase figur
 • Med mini motorsykkel, rakettutskyter med 3 missiler
 • Politibilen har innebygd redningskrok og mini-kjøretøyet kan kobles til

Inneholder:

 • 1 Paw Patrol Ultimate Rescue Police Cruiser
 • 1 Chase figur
 • 1 Mini-kjøretøy
 • 1 Rakettutskyter
 • 3 Missiler

Detaljer:

 • Batteribehov: 2 x AAA (inkludert)
 • Mål: 9,5 x 19 x 16,5 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6046716
EAN778988560464
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.