Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Paw Patrol Ultimate Rescue brannbil med uttrekkbar stige - med Marshall-figur og mini-kjøretøy - 63 cm lang

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 947,-
På lager
SKU
09184-39
   

Den ultimate redningsaksjonen trenger det ultimate kjøretøyet. Redd dagen med Marshalls ultimate brannbil lekesett. Denne brannbilen er utstyrt med en 60 cm lang, utvidbar stige. Og for å bruke den er det bare å løfte og dra. Eventyret starter med Marshall som er på utkikk, og løft av toppen slik at han kommer raskest mulig i action. Send avgårde vannkanonen som følger med for å slukke brannen. Dersom Marshall trenger hjelp på redningsoppdraget er det plass til 6 valper (må kjøpes utenom).

Paw Patrol Ultimate Rescue brannbil lekesett inneholder alt du trenger for å slokke enhver brann! Brannbilen har plass til hele seks valper! Samle dem alle og dra ut på oppdrag sammen! Branbilen kan skyte avgårde vannpiler og du kan trykke på knappen for å få brannbilen til å ule.

Inneholder:

  • Paw Patrol Ultimate Rescue brannbil
  • Marshall-figur
  • Marshall mini-kjøretøy

Detaljer:

  • Krever 2 x AAA batterier (følger med)
  • Størrelse på eske: 65 x 35 x 18 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6043989
EAN778988147580
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.