Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris barnehagesekk med lomme foran

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
07206-154
   

Med Peppa Gris barnehagesekk vil barnet glede seg til barnehagen. Denne rosa barnehagesekken har et bilde av Peppa på framsiden, og består av et romslig hovedrom med glidelås, og praktisk lomme foran, også denne med glidelås. Skulderstroppene er justerbare.

Sekken er stor nok til å romme både matboks og drikkeflaske, ekstra klær og diverse annet.

Innhold:

  • 1 x Barnehagesekk

Detaljer:

  • Mål: 31 x 25 x 10 cm (HxBxD)
  • Materiale: Polyester
Produktdetaljer
ModellPIGP7601
EAN4043946285878
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.