Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Beach Camper Van lekesett - campingbil med 4 figurer - 10 deler

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 531,-
Få igjen på lager
SKU
02227-16
   

Bli med Peppa Gris på campingtur til stranden med dette Beach Campervan lekesettet med hele 10 deler! Campingbilen er inspirert fra den populære animerte TV-serien, og barn fra 3 år og oppover vil elske dette settet som inneholder hele Gris-familien på 4 medlemmer. Bli med Mamma Gris, Pappa Gris, Peppa og Georg til stranden og bygg sandslott! Ta med surfebrettet og surf litt på bølgene, eller slå ut grillen bak på bilen for et herlig måltid i sola.

Inneholder:

  • Peppa Gris Beach Campervan bil
  • 4 figurer
  • 2 benker
  • Surfebrett
  • Bøtte med sandslott

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF3632
EAN05010993930180
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.