Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris bil og figur i tre

-28%

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

28%
Kampanjepris 200,- Vår lavpris: 277,- Du sparer: 77,-
Få igjen på lager
SKU
06202-97
   

La oss dra på eventyr i Peppa Gris røde trebil. De små kan skyve den solide og robuste bilen langs gulvet og utforske alle mulige små reisemål. Inneholder én Peppa Gris trefigur med «drop n play»-føtter som enkelt kan plasseres i hvert av de tre tilgjengelige sporene, noe som skal fremme øye-hånd-koordinasjon.

Peppas verden i tre! Varig, bærekraftig og fantasifull lek!

Inneholder:

  • Peppa Gris rød bil i tre
  • Peppa Gris-figur i tre

Detaljer:

  • Materialer: Laget av miljøvennlig FSC-merket treverk.
  • Alder: 2+
Produktdetaljer
Modell20-00109
EAN5029736072087
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.