Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Peppa Gris Deluxe lekehus med figur og møbler

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 448,-
På lager
SKU
06184-79
   

Morsomt Deluxe lekehus der Peppa Gris og vennene hennes kan leke og kose seg. De kan lage mat på kjøkkenet, ta seg et bad, åpne opp for å leke i hagen, eller ta seg en hvil på sengen i andre etasje. Lek med Peppa Gris-figuren og møblene som følger med, og spill ut scener du husker fra barne-TV eller skap dine egne. 

Peppa Gris Deluxe lekehus inneholder:

  • Lekehus med vegger som kan foldes ned
  • Peppa Gris-figur
  • Inneholder seng, badekar med dusj, bord, 2 stoler, tv, lenestol og trapp

Detaljer:

  • Mål:34,5 x 24 x 18 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: ekstra figurer følger ikke med, men kan kjøpes utenom

Produktdetaljer
Modell05861
EAN5029736068653
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.