Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris figursett - Peppas familie i tre

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 198,-
Få igjen på lager
SKU
06202-96
   

Denne familien med fire trefigurer gir barn motivasjon til å utvikle sine motoriske ferdigheter. Settet inneholder Mamma Gris, Pappa Gris, Peppa Gris og Georg Gris. Figurene har «drop n play»-føtter som enkelt plasseres i sporene i den medfølgende trebenken, noe som skal fremme øye-hånd-koordinasjon og gjenkjennelse av farger. Figurene passer inn i alle Peppa Gris-kjøretøy og -lekesett i tre, slik at små barn kan gjenskape utallige Peppa-eventyr.

Peppas verden i tre! Varig, bærekraftig og fantasifull lek!

Inneholder:

  • Peppa Gris
  • Georg Gris
  • Mamma Gris
  • Pappa Gris

Detaljer:

  • Materialer: Laget av miljøvennlig FSC-merket treverk.
  • Alder: 2+
Produktdetaljer
Modell20-00106
EAN5029736072070
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.