Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris figursett med 4 figurer - Iskrem-moro med familien Gris

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 172,-
På lager
SKU
02228-45
   

Bli med Peppa Gris og familien hennes på iskrem-moro. I lekesettet følger det med 4 figurer, mamma gris, pappa gris, Georg Gris og Peppa Gris. I hånden har alle hver sin is i forskjellige farger, men se, George og Peppa Gris har allerede sølt iskrem på klærne sine, å nei! Lag dine egne favoritt-øyeblikk med Peppa Gris og familien Gris, kanskje dere ender opp på nye eventyr?

Inneholder:

  • Peppa Gris figur
  • Georg gris figur
  • Mamma Gris figur
  • Pappa Gris figur

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 8 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF3762
EAN05010993933235
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.