Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris interaktivt gjemselspill

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
06193-44
   

Pappa Gris interaktivt gjemselspill er et morsomt spill for de aller minste barna. Kjenner du noen som elsker gjemmeleken? Nå kan Peppa Gris være med på leken. Gjem Peppa Gris og aktiver henne, og etter en kort stund vil hun begynne å snakke. Dette er en ekstra morsom måte å leke gjemmeleken på, både alene, sammen med venner eller familie.

Inneholder:

  • Interaktiv Peppa Gris figur 

Detaljer:

  • Antall spillere: fra 2
  • Batteribehov: 2 x AAA
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell905-726
EAN5707152007264
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.