Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris klokke knottepuslespill 12 brikker - puslespill i tre

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 116,-
Utsolgt
SKU
05206-36

Lær deg klokken mens du har det moro, med denne puslespill-klokken med bilde av Peppa Gris og Georg. Hvert tall, eller time utgir en brikke, med bevegelige visere i midten. La barnet lære i sitt eget tempo med dette trepuslespillet. Brikkene har forskjellige former og passer dermed inn på bestemte steder på puslebrettet, og med små knotter på er de lette for barnet og løfte og sette på plass.

Inneholder:

  • Peppa Gris knottepuslespill

Detaljer:

  • Mål: 25x25 cm
  • Antall brikker: 12
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell109265704
EAN4003046003475
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.