Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris lekesett - en dag i dyreparken

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
03202-122
   

Skap dine egne historier sammen med Peppa Gris og vennene hennes med lekesettet Peppa Gris en dag i dyreparken. Peppa og Gerald drar på en morsom tur til dyreparken for å hilse på dyrene som bor der. La dem hilse på skilpadden eller snakke med Herr Løve.

Inneholder: 

  • Figurene: Peppa, Gerald og Herr Løve
  • Skilpadde
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell905-07170
EAN5029736071707
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.