Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Mud Party brettspill - morsomt barnespill

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 258,-
På lager
SKU
10195-57
   

I Peppa Gris Mud Party brettspillet er det om å gjøre og sprute gjørme på så mange figurer som mulig. Figurene plasseres på håndklær rundt gjørmebassenget og ved å slippe Peppa i bassenget vil det sprute gjørme utover alt. Men klarer du å treffe noen av figurene? I så fall, kan du hoppe ett felt frem hvis du traff din figur. Men husk å være forsiktig, hvis du treffer motstanderens figurer kan du ødelegge for deg selv.

Det morsomme spille Peppa Gris Mud Party Brettspill passer for barn fra 3 år og tar ca 20 minutter å spille. Det kan være fra 2-4 spillere samtidig. Lykke til!

Inneholder:

  • Sølebasseng i plast 
  • Peppa Gris 
  • Spillebrikker 
  • Spillebrett 

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: ca. 20 min
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell56141
EAN6416739561417
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.