Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Peppa Gris Oink Along kosebamse - Peppa-bamse med lyd og musikk

-29%

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Kampanjepris 246,- Vår lavpris: 348,-
29%
Du sparer: 102,-
På lager
SKU
07218-30
   

Syng med Peppa Gris-bamsen, med 3 sanger og 3 uttrykk fra barne-TV serien.

Peppa Gris elsker å synge, og med syng-med Peppa-bamsen kan barna synge med henne. Den myke kosebamsen er perfekt for kos og klem, og har en mikrofon til sang. Vil du høre? Det er lett! Bare press magen hennes for å høre Peppa synge, prate, le eller grynte. Hun synger 3 sanger og sier 3 fraser som barna kan kjenne igjen fra barne-TV. Spill ut dine Peppa Gris scener fra serien, og drøm op egne musikalske eventyr med Peppa Gris!

Peppa-bamsen er rundt 28 cm høy og kledd i en flott, rød kjole med note på. På hode har hun en søt sløyfe. Kos sammen og syng høyt på favorittsangene deres.

Inneholder:

  • Peppa gris Oink Along bamse

Detaljer:

  • Mål: 28 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x knappebatterier (demo inkludert)
  • Språk: engelsk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF2187
EAN5010993868346
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.