Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris pariserhjul lekesett - med Peppa Gris figur og 1 bamse

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 218,-
Utsolgt
SKU
02228-26

Bli med Peppa Gris på Tivoli og ta pariserhjulet med Peppa og bamsevennen hennes. Det store pariserhjulet har fire vogner hvor hennes venner kan sitte og den snurrer på ekte rundt, så hold dere fast. Peppa Gris har på seg en søt rosa kjole med hvite prikker på og med seg har hun med bamsen sin. I pariserhjulet er det også plass til Peppas venner (andre figurer selges separat).

Inneholder:

  • Parishjul
  • Peppa Gris figur
  • Bamse figur

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF2512
EAN05010993850020
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.