Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Carry-Along Friends Case - blå lekekoffert med 4 figurer

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 316,-
På lager
SKU
02227-34
   

Nå er det enkelt å ta med Peppa Gris og vennene hennes over alt med denne stilige blå lekekofferten! Med Peppa's Carry-Along Friends Case kan barn fra 3-års alderen og oppover ta med disse søte vennene på farten - enten det er på en biltur, tur i hagen, eller kanskje på sølepyttjakt? Lekesettet er inspirert av den populære animerte serien, og inneholder Peppa Gris, Susi Sau, Kara Katt og Hasse Hund. La barna gjenskape morsomme scener fra serien, eller skape helt egne historier. Når de er ferdig å leke kan de enkelt plassere figurene tilbake i kofferten slik at de er klare til neste eventyr.

Inneholder:

  • Bæreveske
  • Peppa Gris
  • Susi Sau
  • Hasse Hund
  • Kara Katt

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF2461
EAN05010993849765
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.