Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Peppa's Adventures Peppa's Ice Cream Truck - lekesett med isbil, figur og istilbehør - med lyd - 25 cm

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 328,-
Utsolgt
SKU
02227-43

Er du like glad i is som Peppa Gris, vil du elske Peppa's Ice Cream Truck-lekesettet. Den rosa isbilen som kommer i dette lekesettet har en utfoldbar isdisk og en gigantisk is på taket slik at alle kan se isbilen på lang avstand. Sett Peppa Gris bak førersetet og trykk på rattet for å høre kjente og morsomme lyder fra den populære animerte serien, i tillegg til isbilmusikk! Fold ut isdisken og la Peppa servere is til alle de isglade vennene sine. Settet kommer med en stor isskål med deilig is. Kanskje Peppa ender opp med å spise den opp helt selv?

Inneholder:

  • 1 isbil
  • 1 Peppa Gris-figur
  • 1 isskål

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 cm
  • Alder: fra 3 år
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Språk: engelsk
Produktdetaljer
ModellF2186
EAN05010993837434
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.