Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris Pop-Up leketelt - 102 cm

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
05206-195
   

Barna vil elske dette fargerike pop-up leketeltet, med trykk fra serien om Peppa Gris.

Teltet er enkelt å bruke, da det kan settes opp i løpet av sekunder, helt uten stenger. Bli med Peppa og Georg og fyll dagene med mye moro og lek, med dør som kan rulles opp og kikkehull på taket. Teltet er ideelt for opplevelser både ute og inne, med fargerikt trykk med favorittkarakterene fra barne-TV.

  • Passer til utendørs og innendørs bruk
  • Brettes flatt for enkel lagring
  • Krever ingen teltstenger

Inneholder: 

  • Telt

Detaljer:

  • Mål: 72 x 72 x 102 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell156PGG01E
EAN5013138655085
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.