Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris ride-on gåbil - med lyd og lys

-33%

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Kampanjepris 396,- Vår lavpris: 594,-
33%
Du sparer: 198,-
Få igjen på lager
SKU
06218-52
   

Lær å gå med Peppa Gris. Gåbilen spiller av orginale Peppa gris-ordtak med lydeffekter og lys som enkelt aktiveres ved å trykke på en knapp. Med skyvehåndtak bak kan barnet skyve bilen rundt, eller velge å sette seg på den og sparke av gårde. Under setet er det en praktisk oppbevaring hvor barnet kan putte sine leker når de skal ut på kjøretur.

Gåbilen er trygg og har solid konstruksjon for mange timer med moro. Lær-å-gå bilen er en super leke for stimulering av sanser i tillegg til motorisk utvikling.

  • Gåbil med skyvehåndtak
  • Til å sitte på
  • Trygg og solid konstruksjon

Inneholder:

  • Peppa Gris gåbil med lyd og lys

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell45203-4L
EAN039897452036
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.