Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris trillekoffert til barn - rosa

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
09206-27
   

Trenger eller ønsker barnet sin egen koffert? Kanskje er han eller hun fan av den søte grisen Peppa Gris? Da er denne kofferten perfekt! Kofferten har hjul på en side og hank som kan dras ut, slik at barnet kan trille den med seg. Kofferten er rosa, med motiv av Peppa Gris foran, og har lomme foran i tillegg til en stor hovedlomme.

Inneholder:

  • 1 Peppa Gris trillekoffert

Detaljer:

  • Størrelse: ca. 26 x 10 x 37 (LxBxH)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
ModellPINL7660
EAN4043946294573
MerkePeppa Gris
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.