Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Phlat ball - fra frisbee til ball i luften - blå og lilla - lyser i mørket

-52%

Phlat ball - fra frisbee til ball i luften

Phlat ball er frisbeen som blir til en ball i luften. Du kaster den som en frisbee og i luften endrer den seg til en ball. Denne endringen og det fleksible designet gir et komfortabelt grep og morsom, aktiv lek. Den originale Phlat ball er en morsom leke som holder barna underholdt i timevis, og den passer fint til lek i hagen, parken eller på stranden.

52%
Kampanjepris 85,- Vår lavpris: 176,- Du sparer: 91,-
På lager
SKU
03217-42
   

Trykk, kast og se hvordan den blå og lilla frisbeen forvandle seg tilbake til en ball i luften. Phlat ball har et fleksibelt design som tar aktiv lek et steg videre og tilfører leken det morsomme lille ekstra. Det er mange måter å bruke Phlat Ball på, og den er i tillegg praktisk å pakke med seg siden den kan gjøres flat. Den er altså den perfekte sommerleken å ta med på tur. Ballen kommer i spreke farger og de lyser også i mørket, noe som gjør det ekstra gøy å leke når solen har gått ned for kvelden.

Inneholder:

  • 1 x Phlat ball

Detaljer:

  • Mål diameter frisbee: 15 cm 
  • Mål diameter ball: 10 cm 
  • Farge: blå og lilla
  • Lyser i mørket
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell182124
EAN8595582224675
MerkePhlat Ball
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.