Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pippi Langstrømpe Ryggsekk

Pippi Langstrømpe leker - kjente figurer

Pippi Langstrømpe er verdens sterkeste jente, og hun er hovedpersonen i Astrid Lindgrens bokserie med samme navn. Med uttrykket dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert lærer Pippi barna å legge bort frykten for å prøve nye ting. Gjennom leker, figurer, utkledning, spill og mye mer blir barna godt kjent med denne morsomme jenta, som sammen med vennene Tommy, Annika, apen Herr Nelsson og hesten Lilla Gubben drar hun ut på spennende eventyr der barnets lek og forståelse av verden alltid står i sentrum.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 314,-
Få igjen på lager
SKU
8827
   

Flott skolesekk/ryggsekk med Pippi Langstrømpe motiv i rød. Denne sekken kan du pakke viktige saker i og under spennene sitter trykknapper som gjør at vesken er enkel å lukke og åpne.  Den har også et rom med glidelås under lokket for oppbevaring av små ting som nøkler, telefon etc. Hovedrom med en liten lomme intill ryggen for oppbevaring av enkle ark eller andre ting du ønsker å skille ut fra hovedrommet.

Bunnen av sekken er laget i tynn plast slik at den tåler litt røff bruk.

Mål: 22 x 11 x 32 cm

Produktdetaljer
Modell443730
EAN7315624437303
MerkePippi
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.