Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PlanToys Balance labyrint

-5%

PlanToys - bærekraftige leker i tre

PlanToys bruker kun naturlige materialer i produksjonen av sine treleker. PlanToys var den første til å produsere treleker uten å bruke impregneringsmidler i gummitreet. Trelekene fra PlanToys er unike, de skal oppmuntre til lek og bidra i barnets utvikling. PlanToys lekene stimulere barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling. PlanToys sprer budskapet om bærekraftig lek gjennom kvalitetsleketøy som er ment å vare i generasjoner.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
5%
Kampanjepris 375,- Vår lavpris: 394,- Du sparer: 19,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
21560
   

Kulebanene består av 16 klosser på en treplate. Barnet vil more seg med å samle klossene på platen og få kulen til at rulle i labyrinten. Fremmer finmotorik og koordinering hender og syn.

  • Alder: fra 2 år

Miljøvennlig leketøy fra PlanToys produsert i 100% bærekraftig gummitre. Stimulerer barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling gjennom morsom lek og utfordring fra fødslen, til felles lek i familien for både barn og voksne, inne som utendørs. Barnet vil elske PlanToys store utvalg av leketøy til alle aldersgrupper.

Produktdetaljer
Modell5604
EAN8854740056047
MerkePlanToys

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.