Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PlanToys handlevogn i tre - 25 cm

PlanToys - bærekraftige leker i tre

PlanToys bruker kun naturlige materialer i produksjonen av sine treleker. PlanToys var den første til å produsere treleker uten å bruke impregneringsmidler i gummitreet. Trelekene fra PlanToys er unike, de skal oppmuntre til lek og bidra i barnets utvikling. PlanToys lekene stimulere barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling. PlanToys sprer budskapet om bærekraftig lek gjennom kvalitetsleketøy som er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 543,-
Få igjen på lager
SKU
07206-67
   

Denne handlevogna i tre fra Plan Toys lar barnet leve seg inn i leken mens det skyver handlevogna foran seg, akkurat som mor og far gjør på butikken. Barnet kan more seg lenge mens det saumfarer stua for "varer" det kan putte i handlevogna. Handlevogna er også perfekt til å oppmuntre barnet til å rydde opp etter seg. Vogna har solid trebase og hjul forsterket med gummi.

Inneholder:

  • PlanToys handlevogn

Detaljer:

  • Mål: 24,6 x 31 x 40,6 cm
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 2 år

Miljøvennlig leketøy fra PlanToys produsert i 100% bærekraftig gummitre. Stimulerer barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling gjennom morsom lek og utfordring fra fødslen, til felles lek i familien for både barn og voksne, inne som utendørs. Barnet vil elske PlanToys store utvalg av leketøy til alle aldersgrupper.

Produktdetaljer
Modell3481
EAN8854740034816
MerkePlanToys
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.