Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PlanToys Seilbåt med pingvin

PlanToys - bærekraftige leker i tre

PlanToys bruker kun naturlige materialer i produksjonen av sine treleker. PlanToys var den første til å produsere treleker uten å bruke impregneringsmidler i gummitreet. Trelekene fra PlanToys er unike, de skal oppmuntre til lek og bidra i barnets utvikling. PlanToys lekene stimulere barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling. PlanToys sprer budskapet om bærekraftig lek gjennom kvalitetsleketøy som er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 147,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
07206-69
   

Denne seilbåten er artig å ha med seg i baljen, og oppi sitter en pingvin, klar til å ta seg en dukkert. Båten flyter, og har avtagbar mast. Pingvinen som følger med kan plasseres oppi båten, eller lekes med alene.

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.

Miljøvennlig leketøy fra PlanToys produsert i 100% bærekraftig gummitre. Stimulerer barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling gjennom morsom lek og utfordring fra fødslen, til felles lek i familien for både barn og voksne, inne som utendørs. Barnet vil elske PlanToys store utvalg av leketøy til alle aldersgrupper.

Produktdetaljer
Modell5711
EAN8854740057112
MerkePlanToys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.