Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PlanToys Stableringer i tre - 8 deler

PlanToys - bærekraftige leker i tre

PlanToys bruker kun naturlige materialer i produksjonen av sine treleker. PlanToys var den første til å produsere treleker uten å bruke impregneringsmidler i gummitreet. Trelekene fra PlanToys er unike, de skal oppmuntre til lek og bidra i barnets utvikling. PlanToys lekene stimulere barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling. PlanToys sprer budskapet om bærekraftig lek gjennom kvalitetsleketøy som er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 218,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
07206-74
   

Solide og fargerike stableringer laget av bærekraftig tre fra Plan Toys. Stableringer er fin motorisk ferdighet for små barn, hvor det får trent sin grovmotorikk og øye-hånd koordinasjon. PlanToys stableringer har bøyelig midtstang med hensyn til barnets sikkerhet. Stabletårnet har 6 ringer i varierende farger og størrelser og en kule for å toppe det ferdigstablede tårnet.

Inneholder:

  • 1 stabletårn

Detaljer:

  • Mål: 15,5 x 8 x 8 cm (HxBxD)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd

Miljøvennlig leketøy fra PlanToys produsert i 100% bærekraftig gummitre. Stimulerer barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling gjennom morsom lek og utfordring fra fødslen, til felles lek i familien for både barn og voksne, inne som utendørs. Barnet vil elske PlanToys store utvalg av leketøy til alle aldersgrupper.

Produktdetaljer
Modell5124
EAN8854740051240
MerkePlanToys
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.