Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Gårdslivet med traktor og dyr platepuslespill maxi - 22 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen platepuslespill - morsomme og pedagogiske puslespill

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduserte platepuslespill. Kvalitetsprodukter for barn og voksne som liker å pusle puslespill. Puslespillene fra LA Larsen er morsomme og lærerike, der den som pusler kan sette ord til bilde, lære klokken, lære å telle, eller pusle motiver av dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03192-174
   

Livet på bondegården er aldri kjedelig, og dette platepuslespillet fra L.A. Larsen har et festlig bondegårdsmotiv med gårdsdyr, traktor og låve. Dette platepuslepillet med MAXI-brikker består av 22 brikker som skal settes sammen. Bildet viser livet på bondegården hvor dyra styrer gården selv. Kua kjører traktoren, hunden mater hønsene mens grisene ruller seg i gjørma og sauene hopper over gjerdet. Dette puslespillet passer for barn fra 3 årsalderen og oppover.

Inneholder:

  • L.A. Larsen platepuslespill med gårdslivmotiv

Detaljer:

  • Antall brikker: 22
  • Mål: 28,5 x 36,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell700059
EAN7023852118894
MerkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.