Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh 12-pack leire i vinter-farger

-30%

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

30%
Kampanjepris 130,90 187,- Du sparer: 56,-
På lager
SKU
01216-35
   

Feire vintersesongen med denne Play Doh pakken med 12 bøtter leire. Med 9 vinter-inspirerte farger kan barn fra 2 år laget alt de kan tenke seg, fra trær og snømenn, til fargerikt godteri. Perfekt om dere trenger tilsette flere farger til deres Play-Doh lekesett (selges separat) eller som gave. Play-Doh leire er perfekt for kreativ lek innendørs, og er fin aktivitet for utvikling av motoriske ferdighet og øye-hånd koordinasjon.

  • 12 bøtter fargerik leire i vinter-inspirerte farger
  • Perfekt aktivitet for regnværsdager
  • Passer for barn fra 2 år og oppover 

Inneholder:

  • 12 bokser Play Doh leire

Detaljer:

  • Farge: rød, hvit, skogsgrønn, blå, lys blå, lys grønn, oransje, lilla, svart
  • Mengde boks: ca. 56 gram
  • Alder: fra 2 år

Merk: Leiren inneholder hvete

Produktdetaljer
ModellE4830
EAN5010993594016
MerkePlay-doh
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.