Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh 40 bokser med leire - flere forskjellige farger

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
06206-46
   

Med dette settet med hele 40 bokser Play-Doh leire, hver på 84 gram, har barnet mye kreativ moro foran seg. Play-Doh modelleringsleire er enkel og morsom å forme, klemme og lage alle mulige skulpturer og kreasjoner med. Denne store, fargerike pakken er ideell for timevis med moro, perfekt for en regnværsdag eller når du trenger en rolig aktivitet når vennegjengen er samlet. Settet kan lekes med alene, eller brukes som en utvidelse med mange fargebokser på andre morsomme Play-Doh lekesett.

Inneholder:

  • 40 bokser Play-Doh leire

Detaljer:

  • Vekt: 3,4 kg
  • Inneholder hvete
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
ModellE9413
EAN5010993696246
MerkePlay-doh
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.