Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh 8-pack leire med neonfarger

Play-Doh lekeleire, former og kreativt utstyr for lek med leire

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. La barna lage figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegge, og så starte på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker, og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 132,-
På lager
SKU
01216-33
   

Tilsett litt glød til dine Play Doh kreasjoner med denne 8-pakken med modelleringsleire i elektriske neonfarger. Fra lyn til fluoriscerende flamingoer, med disse neonfargene kan barn fra 2 år lage de mest vibrerende kreasjoner de kan forestille seg. Leiren kommer i luft-tette bøtter som sørger for å holde den fin og myk slik at den kan lekes med igjen og igjen. Play-Doh leire er perfekt for kreativ lek innendørs, og er fin aktivitet for utvikling av motoriske ferdighet og øye-hånd koordinasjon.

  • 8 bokser fargerik leire i neon-farger
  • Perfekt aktivitet for regnværsdager
  • Passer for barn fra 2 år og oppover

Innhold:

  • 8 bokser Play Doh leire

Detaljer:

  • Farge: Blågrønn, Rosa, knallrosa, grønn, lys blå, oransje, lilla, limegrønn
  • Mengde bøtte: ca. 56 gram
  • Alder: fra 2 år

Merk: Leiren inneholder hvete

Produktdetaljer
ModellE5063
EAN5010993560189
MerkePlay-doh
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.