Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh Brannbil - lekesett med 2 bokser leire og tilbehør

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
01216-40
   

Fantasi til unnsetning! Tenn barnets kreativitet med denne rullende brannbilen med myk og klembare Play Doh moro. Med 2 bokser leire i vann- og ild-farger av blå og rød-gul. Forestill deg brennende flammer og lad kanonen med vannbøtten av blå leire. Slukk Play Doh flammene ved hjelp av brannbilen. Lekesettet inneholder også redningsutstyr som en lekeøks, vannhydrant og diverse former innebygd i brannbilen.

Settet utgjør en perfekt gave for barn fra 3 år og oppover som ønsker bli brannkonstabler, eller liker fart og spenning.

Innhold:

  • 1 brannbil
  • 2 bokser leire
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Farger: Blå-nyanser, Rød-gul
  • Alder: fra 3 år

Merk: Leiren inneholder hvete

Produktdetaljer
ModellF0649
EAN5010993792245
MerkePlay-doh
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.