Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play-Doh Color burst assortert - sett med 4 farger

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 117,-
Få igjen på lager
SKU
06195-107
   

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og uten tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

I denne pakken får du 4 beholdere med Play-Doh i ulike farger. Fargeblandingen heter Color Burst og som navnet tilsier er det friske sprakende farger. Fargesjateringen i leiren gjør det ekstra gøy og spennende å lage nye ting. Dette settet med Play-Doh inneholder til sammen 224 gram platelina i ulike farger og en rulle/form.

Innhold: 

  • 4 x Play-Doh i ulike farger
  • rulle/form

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år

Merk: Settet er assortert og det er ingen garanti på hvilke farge du får tilsendt.

Produktdetaljer
ModellE6966
EAN5010993618750
MerkePlay-doh
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.