Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play-Doh Disney Toy Story Buzz Lightyear

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 214,-
På lager
SKU
04192-35
   

Til evigheten og forbi! Barna kan oppleve amagien fra Disneys Toy Story med deres egen Buzz Lightyear og morsom Play-Doh leire. Buzz Lightyear-figuren kan klemme ut morsom, vigglete laserstråler fra sin laserpistol, og lage romvesenet Hamm og andre morsomme skapninger. Åpne opp figuren for å lage en 3D-figur av Evil Emporer Zurg. Rex har forvandlet seg til en saks, og den er ikke farlig. Woody er med som stanper.

Inneholder:

  • Buzz Lightyear-figur
  • 5 bokser med Play-Doh leire
  • Woody stamper
  • Mr. Potato
  • Head kniv

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år I

nneholder: hvete

Produktdetaljer
ModellE3369
EAN5010993555857
MerkePlay-doh
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.