Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh Doctor drill n fill - tannlegesett

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
20901
   

Aldri før har det vært så morsomt å gå til tannlegen! Ved hjelp av Play-Doh-modellermasse og fantasien kan du lage tenner og bøyler og gi pasienten din det perfekte smil! Har pasienten hull i en tann? Bruk det bråkete boret, og fyll deretter opp hullet! Og ikke glem tannbørsten!

  • I tillegg til pasientens hode får du fem bokser Play-Doh-modellermasse i standardstørrelse, elektrisk bor, pinsett, tannbørste, tannlegeutstyr og veiledning.

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
  • Krever 2 AA batterier - ikke inkludert
Produktdetaljer
ModellB5520
EAN5010994956653
MerkePlay-doh
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.