Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh Kitchen Creations Popcorn-maskin med 6 bokser leire

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
05206-185
   

Lag morsom Play-Doh popcorn med denne popcorn-maskinen, og pynt med tilbehør.

Popcorn-maskinen fra Play-Doh er virkelig realistisk, med morsom knitring. Lag en skikkelig popcorn-fest med dette lekesettet med lekeleire. Bruk maskinen til å sveive liksom-popcorn i de tre popcorn-bøttene i forskjellige størrelser.

Etter du har "poppet" popcornet kan du toppe det med diverse snacks som du kan lage i formene. Bland salte og søte blandinger som liksom-kringla, karamell og mer med de morsomme formene som er inkludert. Ikke glem sirup med sirupverktøyet! Sluttresultat blir så flott at man nesten glemmer at det bare er til å se på og leke med! Settet inneholder seks bokser med Play-Doh leire og masse flott utstyr til popcorn-festen.

Inneholder:

  • Popcorn-maskin
  • Popcorn-bøtter
  • Tilbehør
  • Inspirasjonskort
  • 6 bokser Play-Doh

Detaljer:

  • Mengde leire: 280g
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE5110
EAN5010993597260
MerkePlay-doh
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.