Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh Slime Chewin Charlie verktøyleke for slimbobler - med 2 bokser slim-masse

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
01216-38
   

Blås store Play Doh slimbobler i rosa og blå med Chewin' Charlie!

Gjør deg klar for bobleblåsende moro med Chewin' Charlie. Dette Play-Doh lekesettet bytter ut den klasiske lekeleiren med slim. Fyll Charlie opp med slimmassen og skyv armene hans opp og ned for å blåse større og større slim-bobler - helt til de sprekker. Du kan også fylle slikkepinne-formen med slimet og plassere den i hånden hans. Hvor stor boble klarer Charlie blåse før den sprekker?

Morsomt lekesett og gøyal gave til barn fra 3 år og oppover, som elsker slim og eksplosjoner. Settet kommer med 2 bokser slim i rosa og blå.

Inneholder:

  • Charlie-figur
  • Slikkepinne-form
  • 2 bokser Play Doh slim

Detaljer:

  • Mengde slim: 102g
  • Alder: fra 3 år

Merk: Massen kan gi misfarging på tekstiler

Produktdetaljer
ModellE8996
EAN5010993766321
MerkePlay-doh
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.