Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play-Doh pizza leiresett - tilbehør inkludert

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 287,-
Få igjen på lager
SKU
06195-102
   

Forestill deg alle Play-Doh pizzaer du kan komme på. Fristende, ikke sant? Nå kan du lage alle pizzaene du drømmer om med dette morsomme settet fra Play-Doh. Plasser litt Play-Doh i valgfri farge i pannen og press ned håndtaket for å stemple ut en fin rund pizzabunn. Stek pizzaen i ovnen med det fyllet du ønsker og husk å rive litt ost i osteriveren. Settet kommer med 5 ulike Play-Doh farger og du kan mikse og mathce de pizzaene du ønsker. 

La deg inspirere til matlaging på kjøkkenet. Inviter venner eller familie på pizzafest og ha en hyggelig stundt. 

Innhold: 

  • Stamp`n Top Pizza sett
  • 5 ulike Play-Doh farger
  • Pizzakutter
  • Spade
  • Og mye mer

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE4576
EAN5010993596799
MerkePlay-doh
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.