Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play-doh Super Color Kit - stor pakning med lekeleire

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 193,-
På lager
SKU
03184-79
   

Dette Play-doh Super Color-settet inneholder masse moro! Play-doh leire skaper en rekke av kreative muligheter., man kan bygge nesten hva man vil. Pakken inneholder mange forskjellige former og farger! Små hender kan rulle, vri og forme disse fargene inn i hvilken som helst form - mos dem og så kan du skape noe nytt.

  • Alder: fra 3 år+
  • Inneholder en rekke tilbehør og former til å lage leirefigurer
  • 18 bokser med Play Doh (1 kilo med leire)

En komplett leire-opplevelse fra Play-Doh.

Produktdetaljer
ModellA4897
EAN5010994729226
MerkePlay-doh
Alder3, 4, 5
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.