Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play-Doh Town 3-i-1 stort sett med innhold

-49%

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
49%
Kampanjepris 250,- Vår lavpris: 495,- Du sparer: 245.-
Få igjen på lager
SKU
20903
   

Med settet Play-Doh Town Meet & Make Center kan du lage mange forskjellige ting. Det finnes tre forskjellige steder der du kan leke: I byens bakeri kan du lage og servere kaker og terter. På byens bensinstasjon kan du fylle bensin på kjøretøyet ditt. Og hos byens blomsterhandler kan du lage blomster og planter du kan pynte gatene med.

  • Inneholder to figurer, ett kjøretøy, tilbehør og åtte bokser Play-Doh-modellermasse i standardstørrelse
  • Utvid byen din med andre Play-Doh Town-figurer og lekesett (selges separat)
  • Anbefalt alder: 3+
Produktdetaljer
ModellB5868
EAN5010994953805
MerkePlay-doh
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.