Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil 1.2.3 Buss 6773

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
18953
   

Alle kommer ombord, bussen er klar til å kjøre. Nå må bare bagasjen lastes, før det bærer avsted. Hvem kan finne ut hvilken bagasje som passer til hvilket sted?

Sorter ulike former på sidene av bussen, som gjør at barnet trener på koordinasjon og former/farger.

Inneholder:

  • Playmobil 1.2.3 buss
  • 4 Playmobil-figurer
  • Bagasje

Detaljer:

  • Mål: 20 x 8 x 9 cm
  • Anbefalt alder: 1,5 år+
Produktdetaljer
Modell6773
EAN4008789067739
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.