Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil 1.2.3 Slott med stableklosser 9398

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 265,-
Få igjen på lager
SKU
05182-57
   

Endelig har også de minste fått et eventyrlig prinsesseslott som byr på lek og dagdrømmer. Med dette slottet fra Playmobil 1.2.3 kan barne slippe fantasien løs. Slottet med to tårn har en port som kan åpnes, slik at kongen og dronningen enkelt kan bevege seg ut og inn i slottet. Slottstårnene kan vris og stables oppå hverandre. Playmobil 1.2.3 er speselt egnet for små barnehender.

Inneholder:

  • Slott med to tårn
  • Figurer: 1 konge og 1 dronning
  • Dyr: hest og katt

Detaljer:

  • Mål: 34 x 11x x36 cm
  • Alder: fra 1,5 år
Produktdetaljer
Modell9389
EAN4008789093899
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.