Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil 1.2.3 familiehus fra 18 mnd. - 70129 - dørklokke og toalett med lyd

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 413,-
På lager
SKU
06202-3
   

Det er moro å leke familie! Med denne kjærlig innredede eneboligen kan nå også de minste etterligne familielivet hjemme. På slutten av en hendelsesrik dag samles hele familien på kjøkkenet til kveldsmat, deretter blir det plasking i badekaret og så opp i den koselige sengen. Mamma synger en godnattsang og så er det av sted til drømmeland.

  • Eneboligen fra PLAYMOBIL-1.2.3 har tre rom: Kjøkken, bad og soverom på loftet, og er komplett innredet.
  • Dørklokken og toalettskyllingen er utstyrt med en lydmodul.
  • Ved å navngi de utallige gjenstandene kan små barn utvide ordforrådet på en leken måte.

De fargerike, runde lekesettene fra PLAYMOBIL®-1.2.3 er ideelt egnet for barn fra 1 1/2 år. Med sine allsidige funksjoner setter de fantasien i sving og fremmer kreativitet og finmotorikk. Støtt barnets individualitet med PLAYMOBIL®-1.2.3.

Inneholder: 

  • Familiehus
  • 3 Playmobil 1.2.3 figurer
  • 1 katt

Detaljer:

  • Batteribehov: krever 2 x 1,5-V-mikrobatterier
  • Mål: 42 x 26 x 28 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 18 mnd

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70129
EAN4008789701299
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.