Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil 1.2.3 Ambulanse 9122

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
23225
   

Gjør deg klar til utrykning!

Ambulansen er ferdig montert og utstyrt med en tilhengerkobling. Døren på baksiden kan legges sammen. Foran på bilen – som på alle 1.2.3-biler – kan en redningsbil kobles til. Førerhuset har plass til én 1-2-3-figur (også 1-2-3-barnefigur er mulig). Bakdøren slås opp til sidene fra utsiden og låses fast når du lukker den. Pasientbordet i ambulansen passer til én 1.2.3-voksen- eller 1.2.3-barnefigur. Figuren legges inn diagonalt og legevesken kan settes foran figuren.

Settet inneholder: 

  • Ambulanse
  • To figurer
  • Legeveske

Anbefalt alder: 1+

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9122
EAN4008789091222
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.